Ta strona używa pliki cookies zgodnie z polityką cookies, gdzie są informacje czym są oraz jak włączyć/wyłączyć ich obsługę.
CAR-AUDIO :: Zobacz temat - Radio nie zapamietuje ustawien
    Różne

    Car-Audio

Skrzynie basowe
skrzynie basowe
Obudowy - skrzynie MDF
skrzynie mdf
Panele MDF

Pierścienie MDF

Pierścienie metal

Dystanse MDF
Maty bitumiczne

Głośniki samochodowe

Głośniki - Subwoofery 

Wzmacniacze Car-Audio

Zestawy promocyjne

Zwrotnice głośnikowe i filtry ak

Dystanse plastikowe

Tkanina na subwoofery

Wyprzedaż

Bezpieczniki i oprawki

Kable Car Audio

Maskownice głośnikowe

Wtyki i złącza radiowe

Złącza głośnikowe

Złącza do radioodtwarzaczy

Głośniki PowerBass

Subwoofery pasywne

Bass reflex

   Dystanse do:


Astra 1- 35mm

Astra II Vectra Omega Zafira tył

Astra, Vectra, Calibra

Audi A3/A4

Civic Honda 2001r

Civic Honda

Civic Honda EJ9, EJ6

Clio

Corolla E11

Corolla E12

Corsa 130

Corsa 165

Escort

Fabia,golf 4,bora,pasat

Fiat brava, bravo,marea

Focus przód

Focus tył

Ford dystans 5x7

Ford mondeo od 02r Focus

Golf 3

Golf 4,Fabia ,pasat,bora-36mm

Golf 5,Octavia 2,T5,pasat

Lanos 130

Lanos 165

Matiz

MAZDA 626

Mitsubishi Carisma

Mitsubishi Pajero

Nissan Almera N15

Nissan almera N16

Nissan Micra, Primera P12

Nissan Primera P10

Nissan Primera P11

Octavia 1

Panda

Panda tył

Rover 200

Seat ibiza, cordoba

Stilo Croma

Subaru forester

Toyota Awensis

Toyota Yaris Awensis Corolla



 
 

Poprzedni temat «» Następny temat
Radio nie zapamietuje ustawien
Autor Wiadomość
Blablus 

Wiek: 32
Dołączył: 27 Paź 2008
Posty: 29
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 8:48 pm   Radio nie zapamietuje ustawien

Witam

Wymienilem radyjko w Golfie IV z seryjnego na Kenwood KDC 4044 i mam problem poniewaz radio po kazdym wylaczeniu silnika resetuej sie. Cala korekcje ustawien audio kasuje nie zapamietuje stacji.

Nie wiem co jest grane, jakby ktos mogl pomoc to bardzo prosze. Z gory dziekuje.
 
     
Poziom: 4 HP   0%   0/61
   MP   100%   29/29
   EXP   18%   2/11



hehepack 

Pomógł: 78 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Lis 2009
Posty: 1932
Skąd: Medynia City :)
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 8:54 pm   

w kostce iso zewrzyj żółty przewód z czerwonym i będzie po kłopocie
_________________
http://images.chomikuj.pl/banners/chomik234x60.gif
 
 
     
Poziom: 36 HP   11%   413/3758
   MP   100%   1794/1794
   EXP   47%   66/138
Raadek 
NaturalSound

Pomógł: 62 razy
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 1898
Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 10:39 am   

hehepack napisał/a:
w kostce iso zewrzyj żółty przewód z czerwonym i będzie po kłopocie

Bardzo głupi pomysł.



Wystarczy zamienić miejscami stałego plusa z plusem po stacyjce.
_________________
Music on the move
 
 
     
Poziom: 36 HP   6%   225/3758
   MP   100%   1794/1794
   EXP   23%   32/138
adriaN 
adriaN

Wiek: 23
Dołączył: 24 Lut 2010
Posty: 24
Skąd: Łomża
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 11:30 am   

Przeciez tu wszystko pisze jak masz to zrobic http://www.forum.powe.pl/viewtopic.php?t=4499
 
 
     
Poziom: 3 HP   0%   0/44
   MP   100%   21/21
   EXP   66%   6/9
hehepack 

Pomógł: 78 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Lis 2009
Posty: 1932
Skąd: Medynia City :)
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 5:14 pm   

Raadek, czemu ??
_________________
http://images.chomikuj.pl/banners/chomik234x60.gif
 
 
     
Poziom: 36 HP   11%   413/3758
   MP   100%   1794/1794
   EXP   47%   66/138
Blablus 

Wiek: 32
Dołączył: 27 Paź 2008
Posty: 29
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 3:03 pm   

To wkoncu jak zmostkowac je czy nie?

[ Dodano: Sob Mar 06, 2010 4:24 pm ]
Raadek napisał/a:
hehepack napisał/a:
w kostce iso zewrzyj żółty przewód z czerwonym i będzie po kłopocie

Bardzo głupi pomysł.



Wystarczy zamienić miejscami stałego plusa z plusem po stacyjce.


zadzialalo dzieki:)
 
     
Poziom: 4 HP   0%   0/61
   MP   100%   29/29
   EXP   18%   2/11
Raadek 
NaturalSound

Pomógł: 62 razy
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 1898
Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 12:24 pm   

Cytat:
zadziałało dzięki:)

Nie ma za co :wink:
_________________
Music on the move
 
 
     
Poziom: 36 HP   6%   225/3758
   MP   100%   1794/1794
   EXP   23%   32/138
Dimension EL Comp 6   ľ-Dimension EL Comp 6   349,00zł 
 PowerBass L-50C   PowerBass L-50C   449,00zł 
 PowerBass L-60C   PowerBass L-60C   449,00zł 
 PowerBass S-5C   PowerBass S-5C   279,00zł 


Mike407

Dołączył: 14 Paź 2012
Posty: 2
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 3:34 pm   

Zamienilem czerwony z zoltym i mi dalej nie zapamietuje ustawien :(
 
     
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   11%   1/9
Raadek 
NaturalSound

Pomógł: 62 razy
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 1898
Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 8:57 pm   

Na żółtym powinien być stały plus a na czerwonym po stacyjce.Sprawdź czy tak masz.
_________________
Music on the move
 
 
     
Poziom: 36 HP   6%   225/3758
   MP   100%   1794/1794
   EXP   23%   32/138
Mike407

Dołączył: 14 Paź 2012
Posty: 2
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 5:53 am   

no mam tak. A gdy zmienie na czerwony przy przy stacujce, a zolty na +12v to przy niskich tonach i podglosnieniu ponad 25 radio sie wylacza.... resetuje.

[ Dodano: Czw Paź 18, 2012 12:48 am ]
ma ktos jakis pomysl?
 
     
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   11%   1/9
hehepack 

Pomógł: 78 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Lis 2009
Posty: 1932
Skąd: Medynia City :)
Wysłany: Nie Paź 21, 2012 10:49 am   

radio potrzebuje nowej, solidniejszej instalacji
_________________
http://images.chomikuj.pl/banners/chomik234x60.gif
 
 
     
Poziom: 36 HP   11%   413/3758
   MP   100%   1794/1794
   EXP   47%   66/138
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Fatal error: Cannot redeclare replace_for_mod_rewrite() in /home/powe/domains/forum.powe.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 37